Zalen | Zalenverhuur 

We beschikken over 3 zalen: de Veurdeel, de Gelagkamer en de Opkamer. Daarnaast hebben we een prachtig oud-bruin Café, dat bij feesten uitstekend te combineren is met de Gelagkamer. Klik op de foto's om de ruimtes in 3D te bekijken!

De Veurdeel

De Veurdeel, onze grootste zaal, is geschikt voor grotere feesten, tot ± 300 personen (zittend). Deze zaal heeft de echte "landleven-uitstraling" en is bij dansliefhebbers erg in trek om z'n fantastische eiken dansvloer. Klik op de foto hiernaast om de Veurdeel in 3D te bekijken.


Gelagkamer binnen kijken


De Gelagkamer

De Gelagkamer is een middelgrote zaal voor ± 100 personen. Gecombineerd met het bruine café kunnen ruim 150 personen hier prima vertoeven. Deze combinatie is populair omdat een feest hierdoor een wat "losser" karakter krijgt. Ideaal voor de "barhangers"...

 

De Opkamer 

De Opkamer is onze kleinste ruimte. Gezellig en intiem, veelal  gebruikt voor kleinere feestjes, verjaardagen, jubilea e.d. Ook perfect voor vergaderingen! Zelfbediening en eigen muziek draaien behoren tot de mogelijkheden. Tot ± 80 personen.

 

Opkamer binnen kijken


Alle ruimtes zijn apart én in combinatie inzetbaar

Een combinatie kan bv zijn: feesten en dansen in de Veurdeel, buffet in de Gelagkamer, barhangen in het Café en een rustige "praatplek" in de Opkamer. Zo vindt iedere gast zeker een plekje waar hij/zij zich thuis voelt! Hieronder een foto-impressie. 

   

naar boven

 
Opbellen
E-mail